Zsírleszívás tapasztalatok
2015. november 24. írta: Dr. Urszán Albert plasztikai sebész

Zsírleszívás tapasztalatok

Túlsúlyos páciensekkel való konzultálás során gyakran elhangzó mondat: 
"Doktor úr, most már elég volt ezt nem bírom tovább, úgy döntöttem hogy itt az ideje a zsírszívásnak
Ezzel kapcsolatosan azonban van egy nagy probléma.

A zsírszivás nem alternativája a fogyókúrának.
Nincs olyan sebészeti eljárás, mely helyettesíthetné a diétát. A fogyás után megereszkedett bőr kezelésére vannak különböző plasztikai beavatkozások, a fogyásra nincsenek. Amerikában 10 literes zsírszivásokat is végeznek, de ez nagyon veszélyes, intenzív terápiás utókezelést, esetleges véradást is igényel, ennek ellenére csak 6,4 kg a súlyvesztés, mivel a zsírszövet fajsúly 0,64. Egynapos sebészeti beavatkozás keretein belül maximum 3-4 liter az a mennyiség, ami a szövődmények lehetőségének drasztikus emelkedése nélkül eltávolítható. Ez kb 2,5 kg, mely súlyos fokú elhízás esetében alig észrevehető.
Ebből adódik, hogy a zsírszívás főként  kontúrtöbbletek (általában ezek azok a  sport, vagy fogyókóra rezisztens területek, melyek  sokszor makacsul megmaradnak) eltűntetésére alkalmas.
Ilyenek például a comb oldalsó felszínén található  “bricsesz”, illetve a deréktájéki, valamint a köldök alatti régióba elhelyezkedő zsírpárnák. 
   
A legjobb eredményeket ezekben az esetekben érhetjük el ezzel a plasztikai sebészeti eljárással.
Dr.Urszán Albert
zsirleszivas-drurszanalbert.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://plasztikai-sebeszetrol.blog.hu/api/trackback/id/tr558104594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása